Trempera neix l’any 2008 de la voluntat d’un grup de joves del Bages (Països Catalans) de donar una resposta alternativa al món que els envolta. Les arrels musicals van des de la cançó protesta fins al so popular i combatiu del punk, lʼska o el reggae. Durant aquests 5 anys han actuat arreu dels Països Catalans, presentant un directe potent en gairebé 100 concerts.

El 2011 treuen el primer disc anomenat “Amunt!“, gravat i mesclat a l’estudi Sonitrons de Molins de Rei. Amb una gira d’una vintena de concerts en escenaris com Girona, Ripoll, Cervera i Gràcia. Durant aquest període el grup també participa i guanya festivals, com el Connecta, que els porta a tocar a lʼAcampada Jove.
El 2013 la banda edita el seu segon disc, “Revifarem“, en descàrrega lluire a la web. Noves melodies i cançons per un temps gris i convuls. Energies renovades i més empenta per denunciar lʼestafa més gran del segle XXI: la maleïda crisi.

El disc compta amb la col·laboració de diversos músics, entre elles la veu de la Mariona i el Guillem de Kòdul, el Ferran i el Sec dels Strombers, en Titot de Brams i el David Rosell de Dept. Gravat i mesclat a lʼestudi del mateix David Rosell a Artés durant lʼhivern de 2013. Per tal d’afrontar les despeses del projecte, el grup va finançar-se a través del micromecenatge (verkami), assolint lʼobjectiu gràcies a 61 mecenes.

La presentació de “Revifarem” a la sala Stroika de Manresa el maig del mateix any, va marcar l’inici de la gira Revifarem Tour 2013, arreu del territori.

L’any 2014 s’engega amb nous projectes. El més immediat és la gravació de dos temes del disc “Revifarem” reconvertits en acústic. I la ment posada, a finals d’any, en la gravació del seu tercer disc.

+ informació del grup a: www.trempera.cat

[  Últimes notícies dels Trempera  ]

[  Discografia   ]

Trempera_Revifarem

Revifarem
2013 (autoeditat)

Trempera_Amunt

Amunt!
2011 (autoeditat)

[  Videoclip   ]

Fitxa artística:

Adrià Carpios (bateria)
Albert Serrano (saxo)
Aniol Vila (saxo)
Ricard Font (trompeta i percussions)
Àngel Guilanyà (guitarra i veus)
Dídac Garcia (veu)
Eudald Bonals (guitarra)
Pep Muñoz (baix)
Marc Culebras (trompeta)

Discografia:

Revifarem
(2013, autoeditat)

Amunt!
(2011, autodoeditat)

Dossier de premsa

Accedeix al dossier de premsa:
- biografia del grup
- fotografies del grup
- notes de premsa
- material gràfic

Accedir

follow_facebook follow_twitter follow_youtube follow_soundcloud follow_bc follow_spotify