img-destacada-entretotestot2

“Entre totes tot”, nou videoclip de Trempera

El grup d’ska del Bages, Trempera, estrena el videoclip de la cançó “Entre totes tot”, del seu segon àlbum  Revifarem (2013). El videoclip ha estat rodat durant els darrers mesos a diferents punts del Principat.

David Fernàndez, Francesc Ribera “Titot” o Cesk Freixas són algunes de les persones que col·laboren al vídeo cantant fragments de la cançó. També s’hi han sumat col·lectius i ateneus com el Casal Panxo de Berga, la Sèquia de Manresa, l’Espai pels Somnis d’Igualada i el Rocaus de Sallent.

A banda de les col·laboracions, el videoclip s’ha rodat en manifestacions dels últims mesos, que el grup entén com “l’expressió més genuïna de la lluita i la força d’una col·lectivitat. S’hi intercalen, també, imatges de Trempera tocant.

“Entre totes tot” parla de la força, la perserverança i l’entusiasme d’un somni col·lectiu basat en la unitat popular. Aquest concepte ha estat reflectit a l’audiovisual per l’aparició d’un seguit de persones i col·lectius integrants i protagonistes de diferents àmbits que engloben una lluita comuna per una causa col·lectiva.

La banda, que en aquests moments es troba immersa en la preparació del nou directe, iniciarà la gira estiuenca a la sala Stroika de Manresa el divendres 23 de maig, juntament amb  el grup maresmenc de reggae El Veïnat. El concert és d’entrada gratuïta i Trempera regalarà discos del seu darrer treball discogràfic a les primeres cinquanta persona que entrin al recinte.