img_destacada_lnrrmx

Kòdul presenta ‘LNR rmx’, un EP amb remescles de ‘La nostra resposta’

Kòdul rep la primavera amb estrenes discogràfiques sota el braç. La banda del Pla de Bages presenta LNR rmx, un EP amb quatre remixos de cançons del seu últim disc, La nostra resposta (Propaganda pel Fet!, 2013). El Dj del grup, Puxi, ha remesclat ‘Desafiant el sol’ i ‘Pedra, paper, tisores’; Check One, des de Ripollet, ha passat pel seu filtre ‘País de traïdors’ i Biano, d’Orxata Sound System, ha omplert ‘Una nit perfecta’ de beats de l’Horta de València.

La portada que acompanya aquest treball és obra de l’il·lustrador i grafiter Gerard Hinojosa, habitual col·laborador del grup, que ja va donar color al single Que no ens parin! (2012, autoeditat) i a La nostra resposta. LNR rmx es pot descarregar lliurement a kodul.bandcamp.com

El disc neix de “les ganes d’explorar nous camins musicals, en aquest cas dins de l’electrònica”, expliquen. Les possibilitats que ofereix al grup la presència d’un Dj dins la formació les aprofiten a La nostra resposta amb bases i scratch, però aquest cop han volgut aprofundir més en el món de la música electrònica. “És un terreny que encara podem explorar molt més, i per això ens hi hem volgut llençar de ple”, afirma Guillem Cabra, cantant de la banda. Cabra afegeix que “el resultat és sorprenent i molt original”.

Kòdul no para, i anuncien el llançament d’una nova cançó i un nou videoclip per al proper dia 1 de maig, coincidint amb el Dia del Treballador. Mentrestant, acaben de preparar el directe que presentaran arreu del territori en aquesta gira 2014, que ja té oberta la contractació.